Sivuston käyttötapa: Mobiili

Aikuisena kielimatkalle

Aikuisena kielimatkalle

Aikuisena kielimatkalleAikuisiällä opintojen aloittaminen on nouseva trendi. Joka toinen suomalainen osallistuu aikuiskoulutukseen. Aikuisopiskelu onkin suosittu opiskelumuoto, jonka avulla aikuisopiskelija voi päivittää jo hankittua osaamistaan tai hankkia vaikkapa aivan täysin uuden ammatin. Mikä olisikaan parempi tapa päivittää kielitaitoa kuin lähteä kielimatkalle!

Miksi kielimatkalle aikuisena?

Kielet ovat paitsi kiinnostavia oppiaineita, myös arvostettu taito työelämässä. Vieraiden kielten osaaminen sekä kansainvälinen kokemus on valttikortti niin työnhakutilanteessa kuin myös vapaa-ajalla matkustellessa. Vahva kielitaito avaa paljon ovia ja mahdollistaa esimerkiksi kansainvälisillä markkinoilla työskentelyn.

Kielimatkalla pääset kehittämään itseäsi ja hankit samalla rutkasti kokemusta sekä tutustut uusiin ihmisiin eri kulttuureista. Useimmilla matkanjärjestäjillä on vuosien kokemus kielimatkojen järjestämisestä. Tämän myötä he pystyvät tarjoamaan hyväksi havaittuja, tehokkaita sekä aikuisille suunnattuja opetusmenetelmiä.

Unohtumaton kokemus aikuisopiskelijalle

Kielimatkat eivät ole ainoastaan nuorten juttu. Yhä useampi aikuinen lähtee kielimatkalle hakemaan unohtumattomia kokemuksia, joita muistellaan vielä pitkään matkan jälkeenkin. Kielimatkalla aikuisopiskelija tapaa uusia ihmisiä sekä viettää vapaa-aikaa ohjatun toiminnan parissa, jolloin kielimatkasta tulee ainutlaatuinen elämys, joka ei rajoitu vain luokkahuoneen seinien sisälle.

Kohdevaihtoehtoja on lukemattomia eri puolilla maailmaa. Kielimatkalla voi opiskella melkein mitä tahansa kieltä ja lisäksi kursseja on tarjolla aina vasta-alkajista jo kielen perusteet hyvin hallitseville. Jokainen löytää varmasti juuri itselleen sopivan vaihtoehdon!

Kielitaidon ylläpitäminen on elämän pituinen haaste! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uuden kielen opiskelu tai kohentaa vanhaa.

Lähde siis rohkeasti kielimatkalle kehittämään kielitaitoasi ja hankkimaan unohtumattomia kokemuksia!


Etsi sinulle sopiva kielimatka täältä!

Mikä on kielimatka?

Kurssien hinta ja rahoitus

Unohtumaton kokemus aikuisopiskelijalle


Tilaa uutiskirje
Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaista tietoa koulutusmaailmasta ja hakuajoista.