Sivuston käyttötapa: Mobiili

Aikuisena kielimatkalle

Aikuisena kielimatkalle

Aikuisena kielimatkalle

Uusien opintojen aloittaminen aikuisiällä yleistyy nopeasti. Aikuisopiskelu onkin suosittu opiskelumuoto, jonka avulla työssäkäyvä tai jo yhden tutkinnon suorittanut voi päivittää osaamistaan tai hankkia vaikkapa aivan täysin uuden ammatin. Mikä olisikaan parempi tapa päivittää kielitaitoa kuin lähteä kielimatkalle!

Miksi kielimatkalle aikuisena?

Kielet ovat paitsi kiinnostavia oppiaineita, myös arvostettu taito työelämässä. Vieraiden kielten osaaminen sekä kansainvälinen kokemus on valttikortti niin työnhakutilanteessa kuin myös vapaa-ajalla matkustellessa. Vahva kielitaito avaa paljon ovia ja mahdollistaa esimerkiksi kansainvälisillä markkinoilla työskentelyn. Kielimatkat sopivat hyvin kiireisille aikuisopiskelijoille, sillä matkan pituuden voi usein määrittää itse. Valittavanasi on niin muutaman viikon kursseja kuin useamman kuukauden kestäviä kielimatkoja.

Kielimatkalla pääset kehittämään itseäsi ja hankit samalla rutkasti kokemusta sekä tutustut uusiin ihmisiin eri kulttuureista. Useimmilla matkanjärjestäjillä on vuosien kokemus kielimatkojen järjestämisestä. Tämän myötä he pystyvät tarjoamaan hyväksi havaittuja, tehokkaita sekä aikuisille suunnattuja opetusmenetelmiä.

Unohtumaton kokemus aikuisopiskelijalle

Kielimatkat eivät ole ainoastaan nuorten juttu. Kielitaidon kartuttaminen on oiva tapa panostaa itseensä, ja myös aikuiset lähtevät kielimatkalle hakemaan unohtumattomia kokemuksia, joita muistellaan vielä pitkään matkan jälkeenkin. Kielimatkalla aikuisopiskelija tapaa uusia ihmisiä sekä viettää vapaa-aikaa ohjatun toiminnan parissa, jolloin kielimatkasta tulee ainutlaatuinen elämys.

Kielitaidon ylläpitäminen on elämän pituinen haaste, eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa uuden kielen opiskelua tai kohentaa vanhaa!

Lähde siis rohkeasti kielimatkalle kehittämään kielitaitoasi ja hankkimaan unohtumattomia kokemuksia!


Lue lisää:

» Etsi sinulle sopiva kielimatka

» Mikä on kielimatka?

» Kurssien hinta ja rahoitus


Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.