Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kielimatka – paljon enemmän kuin opiskelua

Kielimatka on paljon enemmän kuin pelkkää opiskelua!

Kielimatka – paljon enemmän kuin opiskelua

Kielitaito kantaa pitkälle!

Kielet ovat paitsi kiinnostavia oppiaineita, myös arvostettu taito työelämässä. Vahva kielitaito avaa paljon ovia ja mahdollistaa esimerkiksi kansainvälisillä markkinoilla työskentelyn. Useimmat matkanjärjestäjät omaavat vuosien kokemuksen kielimatkoista, jonka vuoksi ne pystyvät tarjoamaan hyväksi havaittuja ja tehokkaita opetusmenetelmiä. Kielimatkalaisen kannattaa ottaa kaikki ilo irti kielestä myös tutustuessaan kurssitovereihinsa sekä paikallisen kulttuurin parissa.

Kielimatkoista tulee monille ihmisille unohtumattomia kokemuksia, joita muistellaan vielä pitkään matkan jälkeen. Uusien ihmisten tapaaminen, ohjattu vapaa-ajan toiminta ja tavallisimmin isäntäperheessä asuminen tekevät kielimatkasta kokonaisuuden, joka ei rajoitu vain luokkahuoneen seinien sisälle. Vaihtoehtoinen majoitus saattaa olla esimerkiksi kampuksella, jossa opiskelija kokee asuntolakulttuurin parhaimmillaan eikä voi välttyä ystävystymiseltä muiden opiskelijoiden kanssa.

Kielen oppii parhaiten puhumalla

Kielikurssilla tai kielimatkalla voit opiskella melkein mitä kieltä tahansa. Kohdevaihtoehtoja on lukemattomia eri puolilla maailmaa, joten löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Kielimatka myös pitää sisällään paljon muutakin kuin pelkkää koulun penkillä istumista − kartutat kielitaitoa niin koulussa kuin koulun jälkeenkin. Matkustat kohdemaahan samanikäisten nuorten kanssa, tutustut paikalliseen elämäntapaan ja kulttuurin, saat uusia ystäviä ja opit kieltä samalla melkein kuin vahingossa.


Lue lisää:

Selaa kurssivaihtoehtoja


Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.