Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kysymyksiä ja vastauksia

Täällä voit lukea kysymyksiä ja vastauksia opiskelun eri aloilta. Toivomme, että osiosta muodostuu arvokas tietopohja sinulle, jolla on kysymyksiä tai muita ajatuksia peruskoulun jälkeiseen kouluttautumiseen liittyen!


EtsiViimeisimmät kysymykset ja vastaukset


07 maalis 2014
EF:n kielimatka Brightoniin
Paljonko kielimatka Iso-Britannian Brightoniin Ef:n kautta maksaa?

Vastaus

Hei,

Kielimatkan hinta riippuu kielimatkan pituudesta sekä kurssin luonteesta.

Esimerkiksi EF:n kahden viikon kesäkurssi Brightonissa maksaa 1090 euroa. Kolmen viikon kesäkurssi taas maksaa 1 635 euroa.

Pääset lukemaan lisää EF:n kielimatkoista Iso-Britanniassa täältä. Tarkemmat hintatiedot saat ottamalla yhteyttä EF:ään täällä.

Aurinkoista maaliskuuta!

Terveisin,
Studentum.fi

18 syys 2011
Kielimatka Japaniin
Kuinka paljon maksaa 16-vuotiaan kieliopinnot Japanissa a) 1kk b) 2kk ja c) 3kk?

Vastaus

Heippa!

Sivustoltamme löytyy kaksi kielimatkojen järjestäjää, jotka tekevät kielimatkoja Japaniin.

Lisa! Kielimatkat tarjoaa kielikursseja Fukuokassa, joka on 1,3 miljoonan asukkaan suurkaupunki Japanin rannikolla. Hakija voi valita peruskurssin, intensiivikurssin, tähtikurssin, tähtikurssi plussan tai yksityistunteja. Kielikurssien ryhmät ovat pieniä, 3-7 oppilaan ryhmiä.

Kurssien hinnat vaihtelevat opetuksen intensiivisyyden ja majoituksen mukaan.  Kaksi viikkoa maksaa 969 € - 1 355 € ja neljä viikkoa 1 629 € - 2 899 €. Tarkemmat hinnat löydät täältä.

TR-Kielimatkat järjestää kielimatkoja Naganoon, jossa asuu yli 2,2 miljoonaa asukasta. 4 viikon kurssin kokonaishinta (sisältäen opetuksen, majoituksen ja matkat) on 3250 euroa.

Ystävällisin terveisin,
Studentum.fi

27 huhti 2011
Minne kielimatkalle
Minne kannattaisi lähteä kielimatkalle ja milloin?

Vastaus

Hei,

Kielimatkalle kannattaa lähteä parantamaan kielitaitoa ja tutustumaan uusin kaupunkeihin ja uuteen maahan, ehkä jopa maanosaan. Kielimatkat maksavat jonkin verran, mutta saat teholasta opetusta ja pääset käyttämään kielitaitoasi natiivien kieltenpuhujien kanssa, jolloin opit kieltä tehokkaimmin.

Mieti ensin mitä kieltä haluat opiskella ja minne haluat matkustaa. Puhutuimpia kieliä, englantia, ranskaa ja espanjaa voi opiskella useassa maassa. Kielimatkalle voi lähteä yksinään tai ilmoittautua kaverin kanssa. Jotkin kielimatkojen järjestäjät tarjoavat myös vaihtoehdon opiskella joko täysin suomalaisessa ryhmässä tai kansainvälisessä ryhmässä. Kielimatkoja löydät myös Studentumin hakukoneelta.


Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.