Sivuston käyttötapa: Mobiili

Keitä me olemme?

Tiedämme, ettei oman jutun löytäminen ole aina helppoa.

Olemme itsekin kamppailleet alanvalinnan kanssa –  et ole yksin ajatustesi kanssa. Joskus pitää kääntää useampikin kivi, jotta oma intohimo löytyisi. 

Haluamme auttaa sinua löytämään oman juttusi, jotta pääset toteuttamaan itseäsi. Eikö olisikin mukavaa, jos maanantain lähestyessä kasvoillasi olisi irvistyksen sijaan hymy?

Olemme täällä auttaaksemme sinua.

Uskomme, että koulutus mahdollistaa paremman huomisen. Opiskelemalla et vain opi uusia asioita ja taitoja, vaan ymmärrät samalla paremmin sinua ympäröivää maailmaa. Lisäksi opit tuntemaan itsesi paremmin.

Teemme lujasti töitä, jotta voimme inspiroida ja auttaa sinua sopivan koulutuksen löytämisessä, olit minkä ikäinen tahansa. Miksi? Koska ansaitset mahdollisuuden tavoitella unelmiasi.

Opiskelu voi olla elämäsi parasta aikaa, jos annat sille mahdollisuuden. Mitä sanot?

Löydä oma polkusi meidän avullamme.

Autamme joka vuosi yli puoltatoista miljoonaa suomalaista oman koulutuksensa löytämisessä. Jos olemme jotain oppineet, niin sen, ettei ole olemassa yhtä oikeaa polkua.

Hakukoneemme avulla voit etsiä, vertailla ja ottaa yhteyttä sinua kiinnostaviin oppilaitoksiin. 

Aloita matkasi tästä 

Tietoa Studentumista

Tiedonhaku on muuttunut viime vuosien aikana huimasti, ja omatoiminen opintojen suunnittelu on kehittynyt entistä vaivattomammaksi. Koulutusvaihtoehtojen määrä ja internetin tietotulva saa kuitenkin monen koulutuspaikan etsijän pään pyörryksiin. studentum.fi-koulutussivusto helpottaa jatko-opintojaan suunnittelevien nuorten ja aikuisten tiedonhakua ja auttaa samalla oppilaitoksia markkinoimaan koulutuksiaan.

studentum.fi auttaa koulutuspaikkaa etsivää löytämään oman koulutusvaihtoehtonsa

studentum.fi-koulutussivustolla käyttäjä voi vertailla eri koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, koulutustyypin tai paikkakunnan mukaan. Tuomme koulutusvaihtoehtoja tarjoavat oppilaitokset lähelle tulevaa opiskelijaa, sillä kiinnostuneet voivat lähettää sivuston kautta yhteydenottopyyntöjä kiinnostaville oppilaitoksille.

Oppilaitos- ja koulutusesittelyjen lisäksi studentum.fi-koulutussivustolta löytyy kattavasti tietoa opiskeluun ja koulutusmaailmaan liittyvistä aiheista, kuten tietoa opintoihin hakeutumisesta, pääsykokeista, opintojen rahoituksesta, opiskelupaikkakunnista ja opiskelusta ulkomailla. Suosittuja sisältöjä ovat myös opiskelijoiden antamat koulutusarvioinnit, opiskelijahaastattelut, videoesittelyt ja ammatinvalintatesti.

Tavoitamme kuukausittain noin 170 000 koulutusta etsivää nuorta ja aikuista

studentum.fi-koulutussivusto lanseerattiin tammikuussa 2009. Siitä lähtien sivuston suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin. Tällä hetkellä studentum.fi on Suomen käytetyin yksityinen koulutussivusto peruskoulun jälkeisille koulutuksille.

Tavoitamme kuukausittain yli 170 000 koulutusta etsivää nuorta ja aikuista. Sivustomme kautta lähetetään oppilaitoksille joka kuukausi noin 3 000 yhteydenottopyyntöä ja linkkisiirtymiä tehdään kuukausittain noin 15 000.

studentum.fi:n lisäksi tiimimme ylläpitää myös työelämän koulutukset yhteen kokoavaa sivustoa koulutus.fi:tä, joka on tarkoitettu kaikille täydennyskoulutusta, työelämän kurssia tai itseä kehittävää valmennusta etsiville.

Opiskelubarometri

studentum.fi julkaisee vuosittain Opiskelubarometrin, joka raportoi tutkintokoulutuksien ja koulutusmarkkinoiden tilasta Suomessa. Raportti on suunnattu erityisesti oppilaitosten markkinoinnista vastaaville, oppilaitosten johtajille ja rehtoreille sekä kaikille, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa nuoriin ja aikuisiin, jotka etsivät itselleen sopivaa tutkintokoulutusta.

Lue viimeisin Opiskelubarometri täältä

Meille harjoitteluun?

Tarjoamme viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin harjoittelupaikkoja korkeakouluopiskelijoille. Lue lisää täältä.

Vuosien kokemus pohjoiseurooppalaisista koulutusmarkkinoista

studentum.fi-sivusto kuuluu EMG – Educations Media Group -organisaatioon, joka on ylläpitänyt eri kohderyhmille suunnattuja koulutushakusivustoja jo vuodesta 2001 lähtien. Voit lukea lisää EMG:n omilta sivuilta. EMG:n avoimia työpaikkoja voit katsoa täältä.